Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Fucsovics edzőjét hógolyózás miatt feljelentették

2018.10.27. 12:00

Sávolt Attila olyan csúnyán összeveszett a szomszédjával, hogy az ügyből feljelentés és bírósági per lett, írja a Blikk. Fucsovics Márton edzője ugyanis a vád szerint fagyos hógolyóval dobálta meg a humorista Mogács Dániel feleségét egy parkolási vita során.

A Blikk szerint Sávolt azért veszett össze a szomszédjával, mert az rossz helyen parkolt az autójával a lakóhelyüknél. Emiatt értesítette is a rendőrséget, de a hatóság nem talált szabálysértést. A dolog azonban nem maradt annyiban: egy másik alkalommal, amikor a nő hazaérkezett, az exteniszező fagyos hógolyókkal dobálta meg és több helyen, többek között a halántékán is eltalálta.

Az eset után – ami tavaly decemberben történt – a nő szédült, megfájdult a feje és orvoshoz kellett fordulnia. Mogács felesége ezután feljelentést tett,

AZ EXTENISZEZŐ TESTI SÉRTÉS VÉTSÉGE MIATT KAPOTT IDÉZÉST A BUDAKÖRNYÉKI JÁRÁSBÍRÓSÁGTÓL.

M.-né megerősítette a Blikknek az információkat, de többet nem akart mondani, Sávolt pedig csak annyit nyilatkozott, hogy a bíróságon bebizonyítja majd az ártatlanságát.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?