Árpád
-2 °C
3 °C

A játékos ütni akart, de a labda megtalált egy kiskaput

2018.11.16. 17:29

Robert Farah-nál furcsán viselkednek a teniszütők, májusban egy ütésnél kettétört a kezében egy, a most zajló londoni ATP-világbajnokságon pedig egy labda ugrott át az ütőjén

Farah, Juan Sebastían Caballal az oldalán játszott a Michael Venus és a Raven Klaasen ellen az elődöntőbe jutásért. A kolumbiai páros az első játszmát simán hozta, 6:3-ra nyert, de az egyik labdamenet elég furcsán végződött. A hálóhoz közel álló Farah, csak beletartott az ütőjét az ellenfél ütésébe egy returnért, de meglepetésére, a labda nem pattant vissza, hanem továbbhaladt.

Nem sok rá az esély, de a labda a húrok alatt, az alsó húrfogó és a szétnyíló szár között talált utat magának. 

A kolumbiai nagyon nem lepődhetett meg, mert májusban a római tornán is simán kettétört úgy a kezében az ütő, hogy szinte csak a bandázs maradt a kezében, pedig akkor sem arról volt szó, hogy valaminek nekivágta volna dühében.

Farah és Cabal aztán a második játszmát is megnyerte 7:5-re, pedig 3:1-es hátrányban volt, az elődöntőbe jutásukkal pedig történelmet írtak, korábban még nem is szerepelt kolumbiai páros az ATP-vb-n, dél-amerikai duó pedig utoljára 2008-ban jutott a legjobb négy közé.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?