Árpád
-2 °C
3 °C

Venus Williams kifizette az autóbalesetében meghalt áldozat családját

2018.11.21. 12:01

Venus Williams megállapodást kötött annak a férfinak a családjával, akinek egy autóbalesetben a halálát okozta tavaly nyáron. Az ügy így nem került a bíróság elé.

Williams 2017 júniusában ragadt egy kereszteződés közepén, amikor keresztirányból, zöld jelzésnél beleütközött Linda és Jerome Barson. Mindkét idős ember megsérült, Jerome két héttel a baleset után halt bele sérüléseibe. Azt később a rendőrség is igazolta, hogy a teniszező nagyon lassan hajtott, és az előtte lévő autók miatt nem tudott továbbhaladni időben.

A rendőrség nem is emelt vádat, az áldozat családja azonban beperelte Williamst, hogy gondatlanságával halált okozott. Mindkét fél a balesetben részt vett autók adataival próbált érvelni, de végül nem került sor tárgyalásra.

A CNN úgy tudja, a felek megegyeztek, nem került sor vádelemlésre, de arról egyelőre nem tudni, hogy Williams mennyit fizetett a családnak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?