A világelső nem bírja, hogy mindenki őt figyeli

2019.02.20. 11:15

A világelső Oszaka Naomi kedden nagyon simán kikapott Dubajban Kristina Mladenovictól. A japán teniszező meccse után arról is beszélt, hogy mennyire nehéz megküzdenie a rá irányuló figyelemmel.

Oszakának nehéz napjai vannak, pár napja jelentette be, hogy nem dolgozik tovább edzőjével, Sascha Bajinnal, akivel két Grand Slamet (US Open, Australian Open) nyertek. Ehhez jött még a dubaji szereplés, Oszaka formán kívül játszott, alig több mint egy óra alatt legyőzte Mladenovic. Nem működtek az amúgy erősségének számító szervái, sokat hibázott.

GettyImages-1130739239

„Ez a meccs annak (az edzős szakításnak) az eredménye. Bízom benne, ahogy megy az idő, már nem fognak erről beszélni, de most mintha ez lenne a legnagyobb teniszhír. Ez így nehéz, mert úgy érzem, engem bámulnak az emberek, és nem a legjobb szándékból" – nyilatkozta Oszaka.

A hirtelen jött népszerűségtől is szenved, könnyeit törölgetve beszélt erről.

Tavaly közel sem voltam a ranglistán ehhez a helyhez, az emberek nem is figyeltek rám, és ez így elég kényelmes volt. Nem tudom, hogy miért sírok. Nem tudom, hogy miért történik ez, de nem igazán szeretem ezt a figyelmet. Ez egy kicsit kemény.

 (via Yahoo)