Fucsovics: Első meccs Wawrinka, utána Federer!

2019.03.06. 12:43

Fucsovics Márton hiába kezd kiemeltként Indian Wellsben, így is rettentő nehéz sorsolást kapott. Először vélhetően Stan Wawrinkával kell megküzdenie, majd ismét találkozhat Roger Federerrel.

A világranglistán karriercsúccsal 31. magyar játékos a második fordulóban, a 64 között kapcsolódik be a versenybe. Az első ellenfele jó eséllyel a jelenleg 40. Stan Wawrinka lesz, már amennyiben a háromszoros Grand Slam-tornagyőztes túljut a selejtezőn. A 32 között pedig ismét a 20-szoros GS-győztes Roger Federer várhat rá.

Nem könnyű az átállás, Dubaj után 12 óra. Először vagyok kiemelt egy ATP 1000-es versenyen, de a sorsolás után ezt nem éreztem: első meccs Wawrinka, utána Federer! Szeretem a kihívásokat, de ennél azért lehetett volna kicsit könnyebb

– írta Facebook-oldalán Fucsovics Márton.

Ez lehet a harmadik Fucsovics-Federer párharc, az előző kettőt a svájci nyerte, bár a múlt héten a pazarul játszó Fucsovics nagyon megizzasztotta a 20-szoros Grand Slam-győztest.

(MTI)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla