Federer egyenesen Fucsovicshoz sietett

2019.03.19. 09:38 Módosítva: 2019.03.19. 09:42

A 20-szoros Grand Slam-bajnok Roger Federerrel edzett hétfőn Fucsovics Márton, aki a férfiak számára szerdán kezdődő miami kemény pályás tenisztornára készül.

A 27 éves magyar játékos Facebook-oldalán osztott meg egy fotót, amelyen a svájci szupersztárral készül a centerpályának számító Hard Rock Stadionban.

„Több száz ember előtt ütöttünk. Nagyon jó a centerpálya, nincs szél, és minden kifogástalan. Rogerrel jókat beszélgettünk a pihenőkben, kiderült, hogy egyenesen a reptérről jött a pályára – árulta el a világranglista 36. helyezettje. – Az edzés után keddre is hívtak, de az nem biztos, hogy összejön, mert esőt mondanak. Rogerrel most csak a döntőben találkozhatunk, mert ő az alsó, én a felső ágon vagyok" - utalt arra, hogy februárban Dubajban élvezetes meccsen kapott ki Federertől a negyeddöntőben.

Fucsovics 29. kiemeltként vág neki a floridai szupertornának, így csak a második fordulóban – a legjobb 64 között – kezd, méghozzá a selejtezőből érkező ellenféllel. Az első mérkőzésére várhatóan szombaton vagy vasárnap kerül sor.  • Hírek
  • Bankszámla