Fucsovics bejelentette, hogy ismét francia edzőjével dolgozik együtt

2019.03.28. 21:04

A már korábban is közreműködő francia Olivier Tauma lett a férfi tenisz-világranglista 36. helyén álló Fucsovics Márton edzője. „Mindent mérlegelve végül a korábbi edzőmmel állapodtam meg. Mindig jól dolgoztunk együtt, sikeresek voltunk. Emberileg és szakmailag is közel állunk egymáshoz, hiszem, hogy vele sikerül tovább fejlődnöm, és segít elérni a céljaimat. Olivier Tauma tehát az új edzőm, aki egyébként is csatlakozott volna a csapatomhoz, de így most csak velem fog foglalkozni" – írta a Facebookon a 27 éves teniszező.

Fucsovics hozzátette, egyelőre a wimbledoni bajnokság végéig állapodtak meg, de mindketten hosszabb távra tervezik az együttműködést. A nyíregyházi teniszező korábban évekig dolgozott a nizzai akadémián a 45 éves Taumával, aki februárban került vissza az edzői stábjába.

Fucsovics – aki legközelebb az április 15-én kezdődő monte-carlói tornán versenyez – március elején jelentette be, hogy befejezte a közös munkát Sávolt Attilával, akivel három évet dolgozott együtt.  • Tippek
  • Babaváró hitel