István, Vajk
18 °C
33 °C
Index - In English In English Eng

Raonic kiejtette Fucsovicsot Stuttgarban

2019.06.14. 20:08

Fucsovics Márton két játszmában kikapott a kanadai Milos Raonictól a stuttgarti füvespályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében, írja az MTI. 

Fucsovics és Ranonic másodszor játszott egymás ellen, tavaly ugyanitt, a nyolcaddöntőben meccseltek, akkor is a kanadai győzött. 

Mostani mérkőzésüket rosszul kezdte a nyíregyházi teniszező, rögtön az első adogatójátékát elveszítette a rendkívül jól szerváló ellenfelével szemben. Fucsovics a 37 percig tartó első szettben egyszer eljutott ugyan bréklabdáig, de azt nem tudta kihasználni, így hátrányba került.

A második játszmában 3:3-ig fej fej mellett haladtak a játékosok, ekkor Raonic ismét el tudta venni Fucsovics szervajátékát, a magyar teniszező ezután egyetlen fogadópontot sem nyert, így 1 óra 13 perc után búcsúzott.

Babos Tímea a manchesteri torna nyolcaddöntőjében játszott, és három játszmában kikapott a második kiemelt Madion Brengle-től. 

Babos jól kezdett, 4:1-re is vezetett az első szettben, de az amerikai fordítani tudott, 6:4-re nyert. A második játszmát 6:4-gyel behúzta a magyar játékos, a harmadikban viszont kétszer is brékelték, 6:3-ra veszített.

Eredmények:

Stuttgart, negyeddöntő:

  • Milos Raonic (kanadai, 6.)-Fucsovics Márton 6:4, 6:4
  • Auger-Aliassime (kanadai, 7.)-Brown (német) 7:6 (7-3), 6:7 (2-7), 7:6 (7-2)
  • Struff (német)-Pouille (francia) 6:4, 6:4
  • Berrettini (olasz)-Kudla (amerikai) 6:3, 6:3

Manchester, nyolcaddöntő:

  • Madison Brengle (amerikai, 2.)-Babos Tímea 6:4, 4:6, 6:3