Andy Murrayt a saját testvére ütötte ki

2019.08.17. 09:35

A volt világelső skót Andy Murray párosban is kiesett a Cincinnatiban rendezett tenisztornán. Feliciano Lopezzel az oldalán 7:6, 5:7, 4-10-re veszítettek Jamie Murray és Neal Skupski ellen, írja a BBC.

Karrierjük során ez volt a második alkalom, hogy a Murray testvérek egymás ellen játszottak tétmeccsen. Szorosan alakult a mérkőzés, de végül Lopez hibáival a páros specialista Jamie Murray és partnere tudott győzni.

Andy Murray azt nyilatkozta a mérkőzés után, hogy nem az ilyen mérkőzések a legélvezetesebbek. Szerinte nem ugyanúgy örül az ember egy ásznak, vagy egy nagy returnnek, mint más meccseken. Korábban mindketten azt nyilatkozták testvérével, hogy fura érzés lenne egymás ellen meccselniük.

Andy Murray januárban esett át csípőműtéten, azóta főként párosban játszott. Hétfőn tért vissza egyéniben, de rögtön kikapott Cincinnatiban. „Azt hiszem 9-12 hónapra lesz szükségem ahhoz, hogy egy ilyen beavatkozás után ismét a maximumot tudjam nyújtani" – mondta a meccs után.

Bejelentette, hogy a US Openen nem indul, de a jövő héten ott lesz egyesben Winston-Salemben. Az amerikai Grand Slam idején pedig lehet, hogy egy challenger tornán indul majd.