11:00, November 27.
Japán 0
Costa Rica 0
Ahmad bin Ali Stadion E csoport
14:00, November 27.
Belgium 0
Marokkó 0
al-Tumama Stadion F csoport
17:00, November 27.
Horvátország 0
Kanada 0
Kalifa Nemzetközi Stadion F csoport
20:00, November 27.
Spanyolország 0
Németország 0

Fucsovics: Kidobtam három ütőmet, a cipőmet, három pólómat a közönségnek

2020.03.08. 10:48

A magyar teniszválogatott 2-1-es hátrányból felállva 3-2-re verte Belgiumot a Davis-kupa-selejtezőjében, és ezzel bejutott a madridi döntőbe. Az utolsó, ki-ki meccsen Fucsovics Márton győzött a debreceni Főnix Csarnokban. A sikert, ahogy a Nso.tv interjújából kiderült, jól meg is ünnepelte.

„Kidobtam három ütőmet, egy pár cipőmet, három pólómat, de tényleg fantasztikus volt a közönség. Mindenemet odaadtam volna most nekik" – mondta Fucsovics, aki azt is elárulta, ha meccsen vagy edzésen összetöri az ütőjét, utána mindig nagyon fegyelmezetten tud játszani.

A teniszező nem bánta meg, hogy visszatért a Davis-kupa-csapatba, örökre emlékezetes marad számára ez a párharc. „Ezért különleges a Davis-kupa, egész évben kis stábbal utazunk, egyedül, egy-két hét, amikor csapattársak lehetünk, egymásért, a hazánkért játszunk, felemelő értés, pláne, hogy így végződött a hétvége. Azok után, hogy 2-1-es vesztésre álltunk."

Fucsovics szerint óriási dolog, hogy magyar teniszezőként a döntőben szerepelnek, nagyon régóta nem ért el ilyen sikert a válogatott.  • Hírek
  • Bankszámla