Erik, Alexandra
EUR 385,34 Ft
USD 365,73 Ft
11 °C
23 °C

Karnyújtásnyira a főtábla Gálfinak a Roland Garroson

2020.09.24. 15:50

Gálfi Dalma remekel a Roland Garroson. Miután abszolválta az első selejtezőfordulót, a másodikat még simábban, két szettben nyerte meg. A 22 éves magyar teniszezőnő egy győzelemre van a főtáblától.

Gálfi Dalma magabiztosan kezdte a Roland Garros második selejtezőfordulóját is. Simán hozta saját adogatását, majd a játszma közepén és végén brékelni tudott, így 6:2-re nyert.

A második szett elejét bekezdett Martina Di Giuseppe, de végül nagy nehezen hozta Gálfi a szerváját. 2:1-ig kellett várni a következő brékig, egy hosszú gémet sikerült hoznia a magyar teniszezőnőnek. Olasz ellenfele azonban rögtön válaszolt, könnyedén visszajött a meccsbe. Egy ideig fej fej mellett haladtak, aztán Gálfi újra brékelt, és simán kiszerválta a meccset.

Gálfi Dalma 6:2, 6:3-as győzelmével továbbjutott a Roland Garros harmadik selejtezőkörébe, ahol az amerikai Varvara Lepchenkóval csap össze. A mérkőzés pénteken 10-kor kezdődik, a tét a főtáblára kerülés.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét