Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tizenhat fős FINA-delegáció érkezik Budapestre

2015.10.16. 12:40

Tizenhat fős delegációval érkezik Budapestre a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA), hogy hétfőtől szerdáig megvitassa a 2017-es vizes világbajnokság előkészítésének aktuális kérdéseit az újonnan felállt, Seszták Miklós elnök és Gyárfás Tamás társelnök vezette szervezőbizottsággal és annak tagjaival.

A vb fővédnökének, Tarlós István főpolgármesternek a meghívására a tárgyalássorozat ezúttal a Városházán zajlik majd - tájékoztatta a hazai szövetség pénteken az MTI-t. A számos téma közül a legfontosabbnak az újonnan épülő uszoda számít - Fürjes Balázs kormánybiztos hétfő délután sajtótájékoztató keretében mutatja be a vendégeknek, hogy a május 15-ei alapkőletétel után 157 nappal hol tart az építkezés.

A tervek szerint véglegesítik az óriástoronyugró-verseny színhelyét is, amelyet az előzetes tervek szerint a Duna-part valamelyik, Parlamenthez közeli részén jelölnek ki. (MTI)