Ödön
1 °C
11 °C

Törés a Medencék Kannibálja és Shane Tusup között

2018.01.09. 09:39

A La Gazzetta dello Sport, vagyis a legnagyobb olasz sportlap is foglalkozik Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolatával.

Az újságban a futballistákon kívül – és persze az eredményközlésen túl - legutóbb Gyurta Dániel kapott helyet, amikor az olimpiai bajnok magyar úszó halott versenytársának, Alexander Dale-Oen családjának Norvégiába vitte aranyérme másolatát.

A mostani úszócikkben sok újdonság nincs, leírják, hogy Miamiba utazott az úszónő, ott töltötte az év végét, miközben a férje Budapesten volt. Illetve, hogy szakmai kapcsolatukban eddig is voltak rázós szakaszok, de "sosem vitték haza a munkát", vagyis magánéletüket ez nem befolyásolta.

Összefoglalják, hogy Hosszúnak hiányzott 2016-ig az olimpiai érem a gyűjteményéből, Rióban viszont rögtön szerzett négyet: három arany mellett egy ezüstöt. Ezért napi 9 órát edzett, 2-3 órát töltött edzőteremben, hogy erősebb és jobb legyen. Megállapítják, a férj űzte és hajtotta a mindennapokban, ezért az úszónőnek a határ a csillagos ég lehetett.

A Gazzetta egyszerűen csak a medencék vagy az úszás kannibáljaként ír Hosszú Katinkáról,

mivel felfalta a női mezőnyt az utóbbi években. De használják a bevett Iron Lady becenevét is.

A cikkben szereplő képeken viszont nem őt, hanem Shane Tusupot és legendássá vált medenceparti üvöltözéseit mutatják be.

Hosszú jövő hétvégén Antwerpenben, utána pedig Luxemburgban versenyezne, nagy kérdés, hogy egyedül vagy a férjével. Hétfőn már együtt voltak az uszodában.

Hogy miért most került hullámvölgybe a kapcsolatuk, már írtunk. Arról, hogy a kormánynak miért kínos az ügy, itt olvashat.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?