Valér
-2 °C
0 °C

Valami véget ért: Hosszú és Tusup közös közleménye

2018.01.19. 09:25 Módosítva: 2018-01-19 10:08:35

Az Iron Lady Arcanum rajongói talán már sosem tudhatják meg, hogy honnan érkeztek a velőt rázó sikolyok a képregény legutóbbi számának utolsó oldalain.

A képregényt kiadó Iron Comics tulajdonosa, az Iron Corporation közleménye szerint az 

Iron Lady Arcanum 2018 februári száma már nem jelenik meg.

Mivel a képregény Shane Tusup projektje volt, így adja magát, hogy a döntést a házaspár magánéleti válságának újabb fejezetének tekintsük, ám ezt Shane Tusup és Hosszú Katinka is cáfolta.

„Egyelőre úgy tűnik, a januári volt az utolsó száma az Iron Lady Arcanum képregénynek. Számomra különösen sajnálatos ez a tény, mert az én „gyermekem” volt ez a képregény, de be kellett látnunk, hogy a magyar piacon ennek még nincs olyan létjogosultsága, mint Amerikában. A megszűnés hátterében egyértelműen gazdasági okok állnak.” - mondta az edző, míg Hosszú szerint:

"Minden cég életében vannak időszakok, amikor meg kell vizsgálni az addigi működést, és a gazdasági fejlődés érdekben meg kell hozni bizonyos racionalizálási döntéseket."

A házaspár közleménye vélhetően arra a life.hu-n megjelent hírre reagált, ami szerint hiába volt Tusup megható beszéde az Év Sportolója Gálán,  másnap az Iron Corporation dolgozóinak több mint felét kirúgták, amit egyértelműen annak jeleként értelmeztek, hogy a felesége nem fogadja vissza edzőjét.

 "Mindenkit meglepett a döntés, hiszen decemberben még a jól menő vállalkozás távlati terveiről tárgyaltak. Épp karácsony előtt dobtak piacra új termékeket, még a létszámemelés is szóba került, Shane pedig még pár nappal korábban is a közeljövő feladatairól beszélt" – nyilatkozta a volt alkalmazott, aki szerint mindez egyértelműen Shane Tusup tudta nélkül történt.

A Facebook-oldalunkon kommentelheti cikkünket.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!