Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Távozik a Magyar Úszó Szövetség főtitkára

2018.01.23. 17:52

Vasárnap jelentette be a Magyar Úszó Szövetség, hogy közös megegyezés alapján távozik a szervezettől Batházi Tamás főtitkár – olvasható a MÚSZ honlapján.

Wladár Sándor elnök a MÚSZ elnöksége, illetve a magyar úszótársadalom nevében megköszönte mindazt, amit az elmúlt időszakban Tamás tett a szövetség újjászervezése érdekében.

Amíg ismét betöltjük a főtitkári posztot, egy operatív csoport veszi át az irányítást, amely a következő napokban áll fel.

– mondta a szeptemberben a szövetség élére elsöprő többséggel megválasztott Wladár Sándor, aki azt is hozzátette, véleménye szerint a szövetségben kifejezetten jó irányba fordultak a dolgok.

Batházi Tamás
Batházi Tamás
Fotó: Mohai Balázs

Most megfeszített tempóban dolgoznak azon, hogy amikorra igazán felpörög a versenyszezon, egy minden eddiginél profibb és hatékonyabb csapat álljon a magyar úszósport, a tagegyesületek, a versenyzők és mestereik szolgálatában.