Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Legnagyobb ellenfelének edzőjét kaphatja Hosszú Katinka?

2018.02.14. 05:24

Hosszú Katinka egyik legnagyobb ellenfelének, a spanyol Mireia Belmonténak edzőjével készülhet a jövőben, állítja a Bors.

A világbajnok és olimpiai bajnok Belmonte hasonló számokban erős, mint Hosszú, sokszor csatáztak már egymás ellen vegyesen és pillangóban is, többször vették el egymás világcsúcsait is rövidpályán. Belmonte azonban most otthagyja edzőjét, vagy az őt. A francia Fred Vergnoux haza akar menni, és Belmonte nem követi Franciaországba.

Ezek után persze jogos kérdés, hogy ha Vergnoux Franciaországban akar dolgozni, hogyan tudná a Budapesten élő Hosszú edzéseit irányítani.

A Bors szerint elég nagy fizetéssel meg lehet győzni Vergnoux-t, hogy Hosszút válassza. A lapnak nyilatkozó Tőrös Károly szerint ideális megoldás lenne az új kihívásokat is kereső Vergnoux.