Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tusup: Katinka megcsalt az edzőtársával

HUSZ3400
2018.05.24. 22:51

Shane Tusup, Hosszú Katinka személyi edzője és férje csütörtök este a Facebookon és a Twitteren reagált Hosszú azon közlésére, hogy személyes problémák miatt véget vetnek a házasságuknak.

A közösségi médiában közzétett levélben Tusup azt írta:

Igen, a hír igaz. Katinkával már nem vagyunk sem magánéleti, sem szakmai kapcsolatban, személyes okok miatt. De megérdemlik, hogy tudják az igazságot: azok a személyes okok arról szóltak, hogy elárult engem. Bevallotta, hogy – a házasságunk szentségét porba taposva – félrelépett az edzőpartnerével, Dudás Dániellel.

_

[...]

_

Katinka húsvétkor vallotta be a házasságtörést. A meggyőződésemhez, az elkötelezettségemhez és a házasság intézményébe vetett bizalmamhoz hűen megígértem, hogy megpróbálok megbocsátani neki. De bármennyire próbáltam, és bármennyire hittem benne, hogy ő is dolgozni fog rajta, hogy a kapcsolatunk olyan legyen, mint régen, a részéről nem láttam valódi erőfeszítést. De másodszor is elárult, ismét félrelépett Dudással. Innen már nem volt visszaút.

_

Ahogy visszanézek az eltelt évekre, megkérdőjelezem, hogy valódi volt-e az elkötelezettsége. Most már látom, hogy az a sok vér, veríték és könny után, amit érte hullattam, annak szentelve az életemet, hogy megvalósíthassa a gyerekkori álmait, csak manipuláció volt, és az egész kapcsolatunk hazugságra épült. Komolyan úgy gondolom, hogy soha nem szeretett engem, csak azt, hogy ennyire lojális voltam hozzá.

_

Tisztelettel,

_

Shane

Hosszú a tavaly decemberi rövidpályás Eb-n versenyzett legutóbb. Utána hónapokat hagyott ki. A pár december 29-én bejelentette, hogy a házasságuk megpróbáltatásokon megy át. Előtte kiderült, hogy a karácsonyt külön töltötték.

A január eleji Év Sportolója díjátadón Tusup elcsukló hangon, magyarul kért bocsánatot. Hosszú a gála után azt nyilatkozta: dolgoznak rajta, hogy megmentsék a kapcsolatukat, és lökést adtak neki Tusup szavai. Március 29-én azonban újra posztoltak, és akkor azt írták egy közös fotójuk alá, hogy újra együtt a világ ellen.

Hosszú bejelentése után a Facebook-oldala is elérhetetlenné vált, pedig az ő volt a legnépszerűbb magyar sportoló az oldalon, több mint félmillió követővel. A Twitter- és Instagram-oldala még él.

A háromszoros olimpiai bajnok úszó az Instagramon azt írta, nem ő törölte az oldalát. Ketten voltak a kezelői, ő és Tusup.

(Twitter)

(Borítókép: Huszti István / Index)