Koronavírus adatok

2022. jan. 24.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Pál
-8 °C
3 °C

Tusup: Katinka megcsalt az edzőtársával

HUSZ3400
2018.05.24. 22:51

Shane Tusup, Hosszú Katinka személyi edzője és férje csütörtök este a Facebookon és a Twitteren reagált Hosszú azon közlésére, hogy személyes problémák miatt véget vetnek a házasságuknak.

A közösségi médiában közzétett levélben Tusup azt írta:

Igen, a hír igaz. Katinkával már nem vagyunk sem magánéleti, sem szakmai kapcsolatban, személyes okok miatt. De megérdemlik, hogy tudják az igazságot: azok a személyes okok arról szóltak, hogy elárult engem. Bevallotta, hogy – a házasságunk szentségét porba taposva – félrelépett az edzőpartnerével, Dudás Dániellel.

_

[...]

_

Katinka húsvétkor vallotta be a házasságtörést. A meggyőződésemhez, az elkötelezettségemhez és a házasság intézményébe vetett bizalmamhoz hűen megígértem, hogy megpróbálok megbocsátani neki. De bármennyire próbáltam, és bármennyire hittem benne, hogy ő is dolgozni fog rajta, hogy a kapcsolatunk olyan legyen, mint régen, a részéről nem láttam valódi erőfeszítést. De másodszor is elárult, ismét félrelépett Dudással. Innen már nem volt visszaút.

_

Ahogy visszanézek az eltelt évekre, megkérdőjelezem, hogy valódi volt-e az elkötelezettsége. Most már látom, hogy az a sok vér, veríték és könny után, amit érte hullattam, annak szentelve az életemet, hogy megvalósíthassa a gyerekkori álmait, csak manipuláció volt, és az egész kapcsolatunk hazugságra épült. Komolyan úgy gondolom, hogy soha nem szeretett engem, csak azt, hogy ennyire lojális voltam hozzá.

_

Tisztelettel,

_

Shane

Hosszú a tavaly decemberi rövidpályás Eb-n versenyzett legutóbb. Utána hónapokat hagyott ki. A pár december 29-én bejelentette, hogy a házasságuk megpróbáltatásokon megy át. Előtte kiderült, hogy a karácsonyt külön töltötték.

A január eleji Év Sportolója díjátadón Tusup elcsukló hangon, magyarul kért bocsánatot. Hosszú a gála után azt nyilatkozta: dolgoznak rajta, hogy megmentsék a kapcsolatukat, és lökést adtak neki Tusup szavai. Március 29-én azonban újra posztoltak, és akkor azt írták egy közös fotójuk alá, hogy újra együtt a világ ellen.

Hosszú bejelentése után a Facebook-oldala is elérhetetlenné vált, pedig az ő volt a legnépszerűbb magyar sportoló az oldalon, több mint félmillió követővel. A Twitter- és Instagram-oldala még él.

A háromszoros olimpiai bajnok úszó az Instagramon azt írta, nem ő törölte az oldalát. Ketten voltak a kezelői, ő és Tusup.

(Twitter)

(Borítókép: Huszti István / Index)  • Vennék
  • Hírek