Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hosszú cáfolja, hogy apja róla nyilatkozott volna a Lokálnak, a lap kitart igaza mellett

2018.05.28. 09:33

A Lokálban megjelent egy írás, amelyben állításuk szerint Hosszú Katinka édesapja nyilatkozik a lányáról. Ezúton szeretnénk megerősíteni, hogy Hosszú István NEM NYILATKOZOTT a Lokálnak. A lap olyan mondatokat és információkat közölt Hosszú István nyilatkozataként, amelyek egyáltalán nem fedik a valóságot, és személyiségi jogot sértenek.

Ezt a közleményt adta ki hétfőn reggel Hosszú Katinka menedzsmentje az Iron Corporationön keresztül a hétfőn a Lokálban megjelent, közleményük szerint hamis nyilatkozatra, amiben a Lokál szerint Hosszú Katinka apja, Hosszú István az úszó és férje-edzője magánéletéről beszélt.

Később a Lokál főszerkesztője, Leitner Attila újabb közleményben jelezte, hogy igazolni tudják az interjú valódiságát, amit Hosszú apja, Hosszú István egyértelműen jóváhagyott.

Az utóbbi napokban a legnagyobb nyilvánosság előtt zajlik Hosszú Katinka és Shane Tusup szakítása, válása. A férj-edző csütörtökön borította, hogy Hosszú megcsalta őt egyik edzőtársával, Dudás Dániellel.

A két fél szerint vitatott eredetiségű nyilatkozatban Hosszú apja Shane Tusupot bírálta, cikkünk előző verziójában mi is szemléztük az anyagot. Igyekszünk kideríteni, hogy valójában volt-e nyilatkozat, és abban mi hangzott el.