Ágnes
-5 °C
2 °C

Hosszú cáfolja, hogy apja róla nyilatkozott volna a Lokálnak, a lap kitart igaza mellett

2018.05.28. 09:33

A Lokálban megjelent egy írás, amelyben állításuk szerint Hosszú Katinka édesapja nyilatkozik a lányáról. Ezúton szeretnénk megerősíteni, hogy Hosszú István NEM NYILATKOZOTT a Lokálnak. A lap olyan mondatokat és információkat közölt Hosszú István nyilatkozataként, amelyek egyáltalán nem fedik a valóságot, és személyiségi jogot sértenek.

Ezt a közleményt adta ki hétfőn reggel Hosszú Katinka menedzsmentje az Iron Corporationön keresztül a hétfőn a Lokálban megjelent, közleményük szerint hamis nyilatkozatra, amiben a Lokál szerint Hosszú Katinka apja, Hosszú István az úszó és férje-edzője magánéletéről beszélt.

Később a Lokál főszerkesztője, Leitner Attila újabb közleményben jelezte, hogy igazolni tudják az interjú valódiságát, amit Hosszú apja, Hosszú István egyértelműen jóváhagyott.

Az utóbbi napokban a legnagyobb nyilvánosság előtt zajlik Hosszú Katinka és Shane Tusup szakítása, válása. A férj-edző csütörtökön borította, hogy Hosszú megcsalta őt egyik edzőtársával, Dudás Dániellel.

A két fél szerint vitatott eredetiségű nyilatkozatban Hosszú apja Shane Tusupot bírálta, cikkünk előző verziójában mi is szemléztük az anyagot. Igyekszünk kideríteni, hogy valójában volt-e nyilatkozat, és abban mi hangzott el.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!