Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egymilliós fizetéstől búcsúzik Shane Tusup

2018.06.01. 09:08

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka hivatalosan is jelezte a Magyar Úszó Szövetségnek (MÚSZ), hogy már nem Shane Tusup az edzője.

Ennek megfelelően a szakember június elsejétől kikerül a Kiemelt Edzői Programból (KEP), és elveszíti havi egymilliós apanázsát.

07
Fotó: Barakonyi Szabolcs

Aki Hosszú edzője lesz, az ennyivel számolhat, olimpiára készülő bajnok felkészítőjének ugyanis ennyi jár. A százhalombattai Bodrogi Viktor neve merült fel mint lehetséges edző, aki ugyancsak Amerikában tanult.

Hosszú klubja, az Iron Aquatics ismét arról tájékoztatott, hogy június 30-ig van szerződésük a Duna Arénával. Ezt az utóbbi is megerősítette. 

Az úszónő nevét viselő csillebérci akadémia előkészületei februárban ugyan papíron elkezdődtek, az Emmi az összes ezzel kapcsolatos tárgyalási időpontot lemondta.