Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Shane semmire sem reagál, de mindenre van B terv

2018.06.06. 13:58

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka májusban jelentette be, hogy az edzéseit már nem a férje, Shane Tusup irányítja. A klubban, az Iron Aquaticsban kérdéses, szerepet vállal-e a folytatásban az amerikai edző.

Hosszú kedd délután tartott szülői értekezletet, amire nagyon sokan elmentek, a klubhoz tartozó gyerekek szülei szinte kivétel nélkül ott voltak.

„Örültünk ennek a komoly érdeklődésnek, tisztában vagyunk azzal, ha Katinka összejövetelre kéri a szülőket, akkor annak nagy súlya van. Mindig lesz olyan, aki kevésbé elégedett, egy általános iskolában is előfordul az ilyesmi. Annak persze kevéssé örültünk, hogy a negatívumokat emelték ki, de ezt már megszoktuk.

Nem volt borús hangulat, mert lényegesen több elégedett szülővel találkoztunk, akik a gyerekeik fejlődését emelték ki.

Elégedettek a mentalitással, a szemlélettel, a tűzzel. Azért sem panaszkodtak, ha angolul magyaráznak az edzőink a gyerekeknek, sőt” - mondta az Indexnek Kiss Kinga, a klub kommunikációs munkatársa.

Azt megerősítette, hogy az amerikai férj semmire sem reagál, nem tud vele egyeztetni az úszónő.

Hosszú két tervet dolgozott ki. Az A-terv nyilván az, ha Tusup tovább viszi a klubban folyó a munkát. Arra is van elképzelés, ha nem így lesz.

„Nincs kétségbeesve Katinka. Ha önmagának nem lesz azonnal edzője, az csak azt jelenti, hogy nem szeretne elkapkodott döntést hozni. Mindenképp edzőket toboroz a klubhoz, ha visszajön Shane, ha nem. Azt nyomatékosította a szülőknek: a klub a Duna Arénában marad június 30. után is. Hosszú távon tervez” - összegzett Kiss.