Virág
0 °C
2 °C

Shane semmire sem reagál, de mindenre van B terv

2018.06.06. 13:58

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka májusban jelentette be, hogy az edzéseit már nem a férje, Shane Tusup irányítja. A klubban, az Iron Aquaticsban kérdéses, szerepet vállal-e a folytatásban az amerikai edző.

Hosszú kedd délután tartott szülői értekezletet, amire nagyon sokan elmentek, a klubhoz tartozó gyerekek szülei szinte kivétel nélkül ott voltak.

„Örültünk ennek a komoly érdeklődésnek, tisztában vagyunk azzal, ha Katinka összejövetelre kéri a szülőket, akkor annak nagy súlya van. Mindig lesz olyan, aki kevésbé elégedett, egy általános iskolában is előfordul az ilyesmi. Annak persze kevéssé örültünk, hogy a negatívumokat emelték ki, de ezt már megszoktuk.

Nem volt borús hangulat, mert lényegesen több elégedett szülővel találkoztunk, akik a gyerekeik fejlődését emelték ki.

Elégedettek a mentalitással, a szemlélettel, a tűzzel. Azért sem panaszkodtak, ha angolul magyaráznak az edzőink a gyerekeknek, sőt” - mondta az Indexnek Kiss Kinga, a klub kommunikációs munkatársa.

Azt megerősítette, hogy az amerikai férj semmire sem reagál, nem tud vele egyeztetni az úszónő.

Hosszú két tervet dolgozott ki. Az A-terv nyilván az, ha Tusup tovább viszi a klubban folyó a munkát. Arra is van elképzelés, ha nem így lesz.

„Nincs kétségbeesve Katinka. Ha önmagának nem lesz azonnal edzője, az csak azt jelenti, hogy nem szeretne elkapkodott döntést hozni. Mindenképp edzőket toboroz a klubhoz, ha visszajön Shane, ha nem. Azt nyomatékosította a szülőknek: a klub a Duna Arénában marad június 30. után is. Hosszú távon tervez” - összegzett Kiss.