Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Sokáig vívódtam, de nem megy együtt Shane-nel

2018.06.08. 15:22

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka idén először versenyez Európában, a Mare Nostrumon hat számot vállalt be.

A molcsapat.hu-nak arról is beszélt, hogy krízishelyzetben készült fel erre a szezonra, és ez rányomja majd a bélyegét az idei versenyeire.

"Nem volt egyszerű a döntés meghozatala, sokáig vívódtam, hiszen Shane és én együtt értük el az elmúlt öt év sikereit. Mára azonban egyértelművé vált, hogy nem tudnánk tovább együtt dolgozni. A döntésem végleges"

- magyarázta az edzőváltásról.

Az edzőkeresésről kifejtette, hogy a pletykákat nem szeretné kommentálni, az a lényeg, hogy a megfelelőbbet megtalálja. "Lehet magyar, külföldi, marslakó is." 

A sokversenyes szisztémának látta az előnyeit, de most már azt is érzékeli, mindenkinek szüksége van pihenésre, kikapcsolódásra, feltöltődésre.

02
Fotó: Huszti István / Index

Mivel kihagyta az év elejét, még intenzívebb edzésekre volt szüksége, meglepően gyorsan visszaszerezte a formáját.

"Kimondani is döbbenetes, de negyedszázada úszom, szóval megvan a kellő tapasztalatom, hogy érezzem, tudjam, mikor mire van szükségem."

Nem a tavalyi, vagy a tavalyelőtti eredményeihez kell hasonlítania önmagát már a hétvégén sem, amikor Franciaországban úszik.