Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Svájcból érkezik Hosszú Katinka új edzője

2018.07.26. 09:28 Módosítva: 2018-07-26 09:31:17

Egy nappal az után, hogy Hosszú Katinka bejelentette, hogy új klubot alapít és nem a korábbi edzőjével, Dave Salóval képzeli a jövőjét, a Magyar Idők megnevezte, ki lehet majd az, akivel az augusztus 3-án kezdődő Európa-bajnokságon már együtt fog dolgozni. A lap úgy tudja, hogy a jelenleg a svájci utánpótlás-válogatottnál dolgozó Petrov Árpád lesz Shane Tusup és Salo utóda.

A lap megkereste a 35 éves szakembert, aki nem cáfolta a hírt, de a hétfői, hivatalos bejelentésig még időt kért, addig nem akar az ügyben nyilatkozni.

Petrov Árpád a legendás, ukrán származású Anatolij Petrov egyik fia, aki Jakabos Zsuzsannát is felfedezte és több paraúszó edzője is volt. A Petrov ikrek másik tagja, Petrov Iván jelenleg a magyar utánpótlás szövetségi kapitánya és a Győri Úszó SE edzője is egyben.

Az augusztus elején, Glasgow-ban rendezendő Európa-bajnokságra Hosszú Katinkát hat számban nevezte a szakvezetés, de majd később dől el, hogy valójában hányban indul.