Petrov: Jó az összhang Hosszú Katinkával

2018.10.02. 11:04

Petrov Árpád szerint megvan az összhang közte és a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka között, akinek felkészítését nyár közepe óta irányítja.

"Nagyon elégedett vagyok, főleg a legutóbbi versennyel. Nagyon jó az összhang, az edzéseken mindig megtaláljuk azt a módszert, amellyel túl tudunk jutni a holtpontokon, és őszintén meg tudunk beszélni mindent" - mondta az M1-en a 35 éves szakvezető. Hozzátette, az első kéthónapos munka próbája volt a múlt hétvégi eindhoveni rövidpályás világkupa, melyen már komoly ellenfelekkel találkozott Hosszú Katinka.

Petrov elmondta, a nyitónapon 200 méter pillangón, majd a zárón a 200 méter vegyesen is olyan időt úszott Hosszú, amivel mindketten elégedettek voltak.

Az edzős szerint Hosszú várhatóan napi két-három számot vállal majd a Duna Arénában csütörtöktől szombatig sorra kerülő rövidpályás világkupaversenyen, ahol a 29 éves sztár minden bizonnyal begyűjti majd 400. vk-érmét is. (MTI)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?