Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Petrov: Jó az összhang Hosszú Katinkával

2018.10.02. 11:04

Petrov Árpád szerint megvan az összhang közte és a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka között, akinek felkészítését nyár közepe óta irányítja.

"Nagyon elégedett vagyok, főleg a legutóbbi versennyel. Nagyon jó az összhang, az edzéseken mindig megtaláljuk azt a módszert, amellyel túl tudunk jutni a holtpontokon, és őszintén meg tudunk beszélni mindent" - mondta az M1-en a 35 éves szakvezető. Hozzátette, az első kéthónapos munka próbája volt a múlt hétvégi eindhoveni rövidpályás világkupa, melyen már komoly ellenfelekkel találkozott Hosszú Katinka.

Petrov elmondta, a nyitónapon 200 méter pillangón, majd a zárón a 200 méter vegyesen is olyan időt úszott Hosszú, amivel mindketten elégedettek voltak.

Az edzős szerint Hosszú várhatóan napi két-három számot vállal majd a Duna Arénában csütörtöktől szombatig sorra kerülő rövidpályás világkupaversenyen, ahol a 29 éves sztár minden bizonnyal begyűjti majd 400. vk-érmét is. (MTI)

Nincs másik valóság, nincs másik Index.
Támogasd a fennmaradásunkat!

https://index.hu/tamogatas