Kenderesi fizet, csak engedjék haza

2019.07.29. 14:18

A dél-koreai rendőrség vádemelési javaslattal fordult az ügyészséghez Kenderesi Tamás ügyében - írta a Yonhap News Agency .

A magyar úszót szexuális zaklatással gyanúsítják, vasárnap egy szórakozóhelyről vitték el ittas állapotban, miután egy 18 éves lány kihívta a rendőröket Kenderesi állítólagos zaklatása után.

Kenderesi elismerte ugyan, hogy hozzáért a lányhoz, de tettét megbánta, bocsánatot is kért, a zaklatást viszont tagadta. Kenderesi helyzetét az is rontotta, hogy nem volt nála semmilyen igazolvány, se akkreditációs kártya. Ez is közrejátszott abban, hogy a hatóságok úgy döntöttek: a vizsgálat ideje alatt, vagyis tíz napig nem hagyhatja el az országot.

A rendőrség most azt közölte, hogy Kenderesi a kihallgatásán is elismerte a fizikai kontaktust, de tagadja a vádakat.

Jelezte, hogy hazatérne Magyarországra, és ezért hajlandó lenne kifizetni és letétbe helyezni a becsült bírságnak megfelelő összeget.

Ennek mértékét nem közölték, de a becslések szerint forintban akár milliós nagyságrendű is lehet.

Közben Kenderesi Tamás barátnője az Instagramon jelezte, hogy kiáll a barátja mellett. Egy közös képre azt írta ki "ilyen erősek vagyunk együtt".

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek