Fülöp, Evelin
EUR 394,70 Ft
USD 369,53 Ft
13 °C
27 °C

Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna is aranyérmes a világkupán

2019.08.16. 15:44

Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna is egy-egy arany- és ezüstérmet szerzett a szingapúri úszó-világkupa második napján. Szabó Szebasztián ezüstérmes lett.

A pénteki döntők mindjárt magyar sikerrel kezdődtek, a női 400 méter vegyesen a szám világbajnoki címvédője, Hosszú nyert 4:39,76-os idővel, több mint öt másodpercet vert a második Jakabosra.

Hosszú Katinka a szingapúri úszóvilágkupán
Hosszú Katinka a szingapúri úszóvilágkupán

Jakabos nem sokkal később 200 gyorson indult, amit 1:58,40-es idővel nyert meg, 34 századdal előzte meg a svéd Michelle Colemant.

Hosszú még száz háton versenyzett, ahol az ausztrál Emily Seebohmtól kapott ki öt századmásodperccel.

Szabó Szebasztián 100 gyorson csatázott az orosz Vlagyimir Morozovval, de csak megszorítani tudta ellenfelét, így második lett.

Csütörtökön is három magyar érem született, akkor Hosszú 200 pillangón nyert, mögötte Jakabos lett a második, míg Szabó 100 pillangón volt ezüstérmes.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás