Shane Tusup nem fog szerepelni Hosszú Katinka készülő filmjében

2020.02.17. 11:30

Shane Tusup nem fog szerepelni a Hosszú Katinkáról forgatott filmben, erre lehet következtetni a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka nyilatkozatából, amit a Borsnak adott.

Hosszú elmondta, hogy a róla szóló portréfilm forgatási munkálatai februárban kezdődtek, hatvanöt napon át tartanak, míg az utómunkálatokkal várhatóan karácsonyra készülnek el.

Itt arról van szó, hogy az életemet, a pályafutásom állomásait, a felkészülésemet szeretném megmutatni. Úgy hiszem, tudok példával szolgálni a gyerekeknek, akik esetleg ezért kezdenek úszni, és viszik majd valamire

– mondta Hosszú Katinka arról, hogy mi motiválja a film elkészítésében. Azt is elmondta, elképzelhetőnek tartja, hogy barátja, Gelencsér Máté is szerepeljen a filmben.

Arra a kérdésre, hogy volt férje és edzője, Shane Tusup feltűnik-e a filmben Hosszú így válaszolt:

„Maradjunk annyiban, ez az én filmem, hadd döntsem el én, hogy ki kap benne szerepet.”

Hosszú két hete a nizzai Golden Tour Nemzetközi Úszóversenyen rengeteg versenyszámban indult, amelyeken összesen hat érmet szerzett. 200 pillangón viszont „csak” nyolcadik lett, azonban szerinte emiatt egyáltalán nem kell aggódni.

„Minden felkészülésem során előfordult, hogy becsúszott egy-egy gyengébb eredmény. Korábban sem mindig az aranyakat szállítottam. Tudom, hogy mit kell tennem, hol kell javítanom, és az olimpiáig azon fogunk dolgozni, hogy ez meg is történjék. Szeretnék még sok örömet szerezni a magyar embereknek” – oszlatta el az esetleges kételyeket Hosszú.