Gyermeket várhat Hosszú Katinka, már a negyedik hónapban jár?

DSC2222
2023.03.09. 10:37

A Mandiner biztos forrásra hivatkozva arról számolt be csütörtökön reggel, hogy a háromszoros olimpiai bajnok magyar úszónő, Hosszú Katinka és férje, Gelencsér Máté szülői örömök elé néz, és napokon belül bejelentik a hírt.

Március első napjaiban jelentek meg az első cikkek arról, hogy Hosszú Katinka gyermeket vár, emiatt pedig hátat fordít az élsportnak. Egy neve elhallgatását kérő bennfentes azt mondta a Blikknek, hogy az úszófenomén még nem akarja nyilvánosságra hozni az örömhírt, ezért kerüli feltűnően a nyilvános szerepléseket.

A Mandiner értesülései szerint már a negyedik hónapban járhat a 33 éves sportolónő, aki a külföldi edzőtáborba sem utazott el az úszóválogatottal a téli felkészülésre. A lap úgy tudja, a jövő héten várható a bejelentés, és a pár már a baba nemét is tudja.

Korábban az Indexen is beszámoltunk arról, hogy Sós Csaba szövetségi kapitány sejtelmes nyilatkozatot tett Katinkával kapcsolatban, ám sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta a médiában felröppent híreket. 

„Nem utazott el az edzőtáborba, és valószínűleg nem is fog. Tenerifére ment volna, ám ez meghiúsult. Megjelentek vele kapcsolatosan hírek, de ha igazak, akkor úgy vagyok vele, ő jelentse be, ha pedig nem, akkor ne én beszéljek róla. Ne a kapitánytól tudják meg” – nyilatkozta akkor Sós Csaba a Hosszú Katinkát övező pletykáról.

(Borítókép: Hosszú Katinka 2022. május 9-én. Fotó:  Kaszás Tamás / Index)