Jenő
-3 °C
6 °C

Kásás Tamás, a hagyományos mosópor

2008.09.12. 20:05
A Mazda 2 Sport világbajnok, vagy mi. Ez azért Sydneyhez, Athénhoz és Pekinghez képest alighanem kevés.

Azt mondja a női hang az MR2 Petőfi Rádióban, hogy: "Milyen kisportoltak a vízilabdázók, úgy szeretném látni őket élőben."

Mire azt mondja a férfihang: "Á, ha valami igazán sportosat akarsz látni testközelből, menjünk el a Mazda nyílt hétvégére."

Merthogy meg lehet nézni ottan a Mazda 2 Sportot, a mit tudom milyen 3-as Mazdát, meg a Mazda 6-os sportkombit. Szeptember 13-14-én, részletek a márkakereskedésekben és a mazda.hu-n.

Eddig háztartási termékek reklámjaiban volt szokás ez. Hagyományos asszony tisztította az ablakot újságpapírral, jött a modern asszony, elővette a szert, lekörözte a hagyományos asszonyt üstöllést. Hagyományos asszony mosott a hagyományos mosóporral, szürke maradt a hagyományos férj ingnyaka, jött a modern asszony a modern mosóporral, fehér lett a nyak, mint a szűz hó.

A Mazda újrafogalmazta a történetet ügyesen. Csavart rajta nagyot. A sportos Mazdával unalmas szembeállítani a nem annyira sportos hagyományos autót, ki kellett találni blikkfangosat.

Kapóra jöttek az ikonikus vízilabdázók. Most nyerték meg a harmadik olimpiai bajnokságot, mindenki róluk beszél, aki hallja a reklámot, felkapja a fejét. Felkaptam én is. Persze, hallom, hogy Kásás Tamásékról szó sem esik, csak a vízilabdázókról általában. De nemcsak hallom, értem is.

Olvasom a mazda.hu-n, hogy a Mazda 2 Sport világbajnok, vagy mi. Ez azért Sydneyhez, Athénhoz és Pekinghez képest kevés.

Lehet, hogy a Mazda túl nagyot csavart a történeten.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?