István, Vajk
19 °C
33 °C

Kásás Tamás, a hagyományos mosópor

2008.09.12. 20:05
A Mazda 2 Sport világbajnok, vagy mi. Ez azért Sydneyhez, Athénhoz és Pekinghez képest alighanem kevés.

Azt mondja a női hang az MR2 Petőfi Rádióban, hogy: "Milyen kisportoltak a vízilabdázók, úgy szeretném látni őket élőben."

Mire azt mondja a férfihang: "Á, ha valami igazán sportosat akarsz látni testközelből, menjünk el a Mazda nyílt hétvégére."

Merthogy meg lehet nézni ottan a Mazda 2 Sportot, a mit tudom milyen 3-as Mazdát, meg a Mazda 6-os sportkombit. Szeptember 13-14-én, részletek a márkakereskedésekben és a mazda.hu-n.

Eddig háztartási termékek reklámjaiban volt szokás ez. Hagyományos asszony tisztította az ablakot újságpapírral, jött a modern asszony, elővette a szert, lekörözte a hagyományos asszonyt üstöllést. Hagyományos asszony mosott a hagyományos mosóporral, szürke maradt a hagyományos férj ingnyaka, jött a modern asszony a modern mosóporral, fehér lett a nyak, mint a szűz hó.

A Mazda újrafogalmazta a történetet ügyesen. Csavart rajta nagyot. A sportos Mazdával unalmas szembeállítani a nem annyira sportos hagyományos autót, ki kellett találni blikkfangosat.

Kapóra jöttek az ikonikus vízilabdázók. Most nyerték meg a harmadik olimpiai bajnokságot, mindenki róluk beszél, aki hallja a reklámot, felkapja a fejét. Felkaptam én is. Persze, hallom, hogy Kásás Tamásékról szó sem esik, csak a vízilabdázókról általában. De nemcsak hallom, értem is.

Olvasom a mazda.hu-n, hogy a Mazda 2 Sport világbajnok, vagy mi. Ez azért Sydneyhez, Athénhoz és Pekinghez képest kevés.

Lehet, hogy a Mazda túl nagyot csavart a történeten.