Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

2 góllal kapott ki a LEN kupában a Szeged

2009.04.08. 20:48

A férfi vízilabda LEN Kupa döntőjében a Szeged idegenben két góllal elveszítette a Panioniosz elleni, szerda esti első mérkőzést, amelyet a görög fővárosban rendeztek. A görögök kezdtek jobban, megszerezték a vezetést, majd hol egy-, hol kéttalálatnyival vezettek a félidőig. A lelket a vendégcsapatban ekkortájt egyedül Varga Tamás tartotta: a kétszeres olimpiai bajnok mesterhármasával alakult 5-3-ra az állás a nagyszünetre. Ugyanő volt eredményes a harmadik negyedben is, de a záró nyolc percben szerencsére csatlakozott hozzá Weszelovszky László, aki 7-4-nél szépített, majd 2 (!) másodperccel a vége előtt pompás ejtéssel alakította 8-6-ra, s tette mondhatni reményteljes vereséggé az athéni összecsapást. A visszavágót két hét múlva játsszák Szegeden.

Eredmény, LEN Kupa, döntő, 1. mérkőzés: Panioniosz (görög) - Szeged-Beton VE 8-6 (2-1, 3-2, 1-1, 2-2) a magyar góldobók: Varga T. 4, Weszelovszky 2