Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Szeged otthon lenne első a LEN-kupa csoportkörében

2009.11.04. 15:59

Péntektől vasárnapig Szeged ad otthont a férfi vízilabda LEN-kupa egyik csoportkörének: a címvédő Szeged-Beton VE együttese az olasz Posillipo Napolival, a francia Montpellier-vel és a német Duisburg csapatával csatázik a legjobb tizenhat közé jutásért. A négyesből az első két helyezett kerül tovább.

„Szeretnénk az élen végezni – nyilatkozta a szerdai, szegedi sajtótájékoztatón Kásás Zoltán vezetőedző –, hiszen nem mindegy, hogy csoportelsőt vagy éppen másodikat kapunk a következő körben. Az erőviszonyokat tekintve a szombat esti, olaszok elleni találkozó lesz a rangadó. Legjobbjuk, az egyszeres olimpiai bajnok Varga I. Zsolt. Legnagyobb ellenfelünk már szerdán megérkezett Szegedre, és ismerkedik a helyszínnel.”

„Jó formában várjuk a hét végét. A Honvéd legyőzése kellő önbizalmat adott a csapatnak. Ideális körülmények között dolgozhatunk, hála a támogatóknak csak a játékra kell koncentrálnunk. Nagyon bízunk benne, hogy népes publikum előtt játszhatunk” – mondta a hazaiak válogatott kapusa, Baksa László.

A szegedi csoportmeccsek műsora:

Péntek: Posillipo-Duisburg 19:00, Szeged-Montpellier 20:30.

Szombat: Montpellier-Duisburg 19:00, Szeged-Posillipo 20:30

Vasárnap: Posillipo-Montpellier 9:30, Szeged-Duisburg 11:00.