19 játékossal készül a póló Volvo-kupára a válogatott

2010.02.16. 13:17

Kemény Dénes kijelölte a 19 játékost, akik a jövő héten, hétfőtől péntekig együtt készülnek. Az edzések mellett négy hivatalos mérkőzés is szerepel a programban: hétfőn este a miskolci Kemény Dénes Sportuszodában Kanada, szerdától péntekig a hódmezővásárhelyi Volvo Kupán Ausztrália, az Egyesült Államok és ismét Kanada lesz az ellenfél. A Sportklub Televízió mind a négy meccset élőben közvetíti – írta a vlv.hu

Nincs meglepetés a listán, a kapitány újra bizalmat szavazott az idei év első edzőtáborozásán részt vett 17 játékosnak, hozzájuk csatlakozik a sérüléséből felépült háromszoros olimpiai bajnok, Szécsi Zoltán, valamint a tavaly novemberi martfűi edzőtáborozásra már meghívott KSI-s tehetség, a balkezes Vámos Márton.

A külföldön játszó magyarok közül most is két játékos, a Pro Reccoból Madaras Norbert és a Kotorból Steinmetz Ádám jön haza az összetartásra.

A keret tagjai:

Kapusok: Baksa László (Szeged), Gergely István (Honvéd), Nagy Viktor (Vasas), Szécsi Zoltán (Eger)

Mezőnyjátékosok: Bundschuh Erik (Eger), Erdélyi Balázs (Eger), Hárai Balázs (Eger), Hosnyánszky Norbert (Vasas), Kis Gábor (Vasas), Madaras Norbert (Pro Recco), Marnitz Gergő (Honvéd), Mátyás Zoltán (FTC), Steinmetz Ádám (Primorac Kotor), Szivós Márton (Honvéd), Tóth Márton (FTC), Török Béla (Szeged), Varga Dániel (Vasas), Varga Dénes (Vasas), Vámos Márton (KSI).

A magyar válogatott jövő heti mérkőzései:

Hétfő, 20.15. Magyarország-Kanada (Miskolc - Sportklub Televízió)

VOLVO KUPA, Hódmezővásárhely

Szerda, 19.00 Magyarország-Ausztrália (Sportklub Televízió)

Csütörtök, 19.00 Magyarország-Egyesült Államok (Sportklub Televízió)

Péntek, 19.00 Magyarország-Kanada (Sportklub Televízió)

"A gyakorlás mellett meg fogunk próbálni mind a négy meccsen egyidejűleg jól is játszani, hogy a közönségnek is tessék, amit lát. Fontos, hogy a játékosok élvezzék a játékot, és ha ők élvezni fogják, akkor én is... Ugyanakkor azt is szeretném, hogy azért egyenesedjenek a kérdőjelek, ezért is próbálok a héten mindenkinek lehetőséget adni" - nyilatkozta Kemény Dénes.