Zoltán
-5 °C
9 °C

Melyik a legnagyobb pólós csavargól?

2010.06.03. 22:06 Módosítva: 2010.06.03. 22:07
Összeszedtünk néhányat az elmúlt évek emlékezetes csavargóljából. Szavazzák meg, volt-e köztük akkora, mint az idei bajnoki döntőben látott Hosnyánszky Norbert-gól.

Az idei vízilabda bajnokság óriási izgalmak után dőlt el, a Vasas mindent eldöntő egri győzelméhez kellett többek között Hosnyánszki Norbert ritkán látható klasszisgólja. A bajnokság végkimenetelét is befolyásoló gól után a vlv.hu segítségével összeszedtük az utóbbi évek legszebb magyar vízilabdás csavargóljait.

Melyik a legszebb csavar?

 • 1729
  Hosnyánszky Norbert
 • 144
  Varga Dénes (Partizan)
 • 140
  Varga Dénes (Domino)
 • 61
  Molnár Tamás

Az első egy régebbi mérkőzésről van, egy nagy centeregyéniségé, Melbourne-ben Kásás Tamás passzából dr. Molnár Tamás csavart klasszikus gólt Spanyolországnak. A második Varga Dénesé, aki a Partizannak Euroliga-csoportmeccsen talált be ritkán látható megoldást választva (a mérkőzést, és a továbbjutást sajnos elbukta a magyar bajnok). Varga Dénes két évvel korábban is tudta már, hogyan kell egyszerre meglepni a védőt és a kapust, egy Domino elleni meccsen válogatott társát, Fodor Rajmundot veri meg egy zseniális csavarral. A videón utoljára látható az idei bajnoki döntőben esett Hosnyánszky-gól.