Ausztráliát is legyőzte a pólóválogatott

2011.07.13. 17:26

A hétvégén kezdődő kínai vizes vb előtti szingapúri edzőtáborozás lezárásaként játszott és nyert fölényesen, 15-8-ra az ausztrálokkal szemben a magyar férfi vízilabda-válogatott.

Kemény Dénes szövetségi kapitány elégedetten nyilatkozott a www.vlv.hu-nak: "A fiúk nagyon jól vannak. Ma is volt néhány figyelmetlenség a védekezésben, továbbá egy-két gólt a saját helyzetünk elhibázása miatt kaptunk. Összességében elfogadható a sok kapott gól, de azért dolgozunk rajta a következő napokban, hogy a hibákat kijavítsuk. Örülök neki, hogy ma is rengeteg Szingapúrban élő magyar szurkoló látogatott ki a mérkőzésre, akik ezúttal is megtöltötték a lelátót!"

A válogatott egy nappal korábban a szintén Szingapúrban időző világbajnoki címvédő szerbekkel is megmérkőzött, a vb előtt lélektanilag fontos, 12-11-es győzelmet aratott.

A csapat Sanghajban az A csoportban magyar idő szerint hétfő  hajnali 3:30 órakor Montenegróval kezdi a vb-t, szerda kora délután (13:40) a kazahokkal, majd a csoportmérkőzéseket záró találkozón, péntek délelőtt (11) a spanyolokkal csap össze.