Vízilabda ob I: Vérhas miatt elmarad a Vasas-Honvéd

2011.10.02. 23:46

Vérhas gyanúja miatt elmarad a hétfőre kiírt Vasas-Honvéd mérkőzés a férfi vízilabda ob I-ben.

A férfi válogatott honlapjának vasárnap esti tájékoztatása szerint a Groupama-Honvéd valamennyi játékosának székletmintát kell adnia, ugyanis erős a gyanú, hogy a tbiliszi Eurokupa-selejtezőről vérhasfertőzéssel jöttek vissza Magyarországra.

A Honvéd csapatával egy szállodában lakott Grúziában a holland Leiden együttese, amely ki sem tudott állni utolsó meccsére, mert gyakorlatilag nem maradt egészséges játékosa. Hollandiában már elkészültek a tenyészetek, s megállapították, hogy a vízilabdázók vérhast "szedtek össze". Az EU-n belüli kötelező információszolgáltatás jóvoltából a magyar hatóságok vasárnap szereztek tudomást a történtekről, s így az ÁNTSZ képviselői megjelentek a Kőér utcában, a Honvéd vasárnap esti edzésén. Közölték, hogy hétfőn reggel minden, Tbilisziben járt pólósnak székletmintát kell adnia.

A vlv.hu szerint ilyen körülmények között szó sem lehet a hétfő estére tervezett Vasas-Honvéd örökrangadó lejátszásáról. Sőt, veszélybe kerülhet a jövő hétvégi, budapesti Eurokupa-torna is. Ugyanis ahhoz, hogy a betegeket gyógyultnak nyilvánítsák, egymásután két "negatív" székletmintát kell produkálnia mindenkinek.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla