Azoknak is hasznos, akik nem kerültek be

2012.01.13. 15:35

A pénteki edzés után közölte Kemény Dénes vízilabda kapitány, kikre nem számít tovább felkészülésben, egyúttal kik nem utazhatnak a hétfőn kezdődő eindhoveni Európa-bajnokságra.

Gór Nagy Miklós és a szegedi Török Béla nem jutott át az utolsó rostán, előbbi a sanghaji vb-n csapattag volt, de Kásás Tamás érkezésével kiszorult. A másik kiszoruló Varga II Zsolt, helyette Katonás Gergő utazik.

A sérült Nagy Viktor szereplése esélytelen volt, ezért Baksa László bizonyíthat a kapuban Szécsi mellett.

"Remélem, hogy akik megkapták a bizalmat, élni fognak vele, és azok, akik a felkészülési meccseken mutatott teljesítménynél többre képesek, rögtön javulni fognak. Akiket pedig nem nevezek, azok abból a munkából, amit most csináltunk, meg azokból a feladatokból, amiket adtam nekik, remélhetőleg profitálni fognak, és ha nyáron bekerülnek az olimpiai keretbe, nagyobb eséllyel szállnak harcba, ha látják, hogy mi az, amiben javulniuk kell. Tehát abban bízom, hogy még azoknak a játékosoknak is hasznos lesz a döntésem, akiket most nem nevezek” – indokolt a szakember a válogatott hivatalos honlapján.

Kapusok: Baksa László, Szécsi Zoltán
Mezőnyjátékosok: Biros Péter, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Katonás Gergely, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Steinmetz Ádám, Szivós Márton, Varga Dániel, Varga Dénes