Kikapott a Vasas a BL bronzmeccsén

2012.05.12. 18:19

A Vasas 11-7-re kikapott a horvát Mladost Zagrebtől a férfi vízilabda Bajnokok Ligája Nagyváradon zajló Final Fourjának szombati bronzmeccsén, így negyedikként zárta a sorozatot.

Földi László friss magyar bajnok együttese csak a nyitónegyedben tudta tartani a lépést a riválissal (1-1), amely a második játékrészt 5-3-ra megnyerve kétgólos előnyhöz jutott a nagyszünetre. A folytatásban is a Mladost akarata érvényesült, a záró negyed előtt már három találattal vezetett (8-5), s a hajrában tovább nőtt a különbség.

Az angyalföldiek legutóbb 2008-ban szerepeltek a Final Fourban, akkor a harmadik helyen végeztek.

A Final Fourt Benedek Tibor, Kásás Tamás és Madaras Norbert csapata, az olasz Pro Recco nyerte meg, a Rijekát verték 11-8-ra. Madaras két, Kásás pedig egy góllal vette ki a részét a sikerből, Benedek nem játszott, míg a másik oldalon Varga Dénes kétszer, testvére, Varga Dániel egyszer volt eredményes.

Jegyzőkönyv

Mladost Zagreb (horvát) - TEVA-Vasas-UNIQA 11-7 (1-1, 5-3, 2-1, 3-2)
gólszerzők: Vukacevic, Zivkovic, Mallarach, Udovicic 2-2, Radu, Hinic, Gagulic, illetve Katonás, Vámos 2-2, Boskovic, Steinmetz Á., Vörös
Pro Recco (olasz)-Primorje Rijeka (horvát) 11-8 (4-1, 2-3, 3-3, 2-1)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla