Most döntetlent játszott a férfi pólóválogatott

2012.05.29. 09:10


Az Egyesült Államokban túrázó magyar vízilabda-válogatott 10-10-re végzett Horvátországgal.
Döntetlent játszott a horvát csapattal a londoni olimpiára készülő magyar férfi vízilabda-válogatott az egyesült államokbeli Newport Beachen. A válogatott honlapja, a www.vlv.hu beszámolója szerint Kemény Dénes alakulata szinte végig vezetett, ám a horvátok mindig egyenlíteni tudtak, így 10-10-es eredménnyel zárult a mérkőzés. A legeredményesebb játékos Varga Dénes volt öt góllal.

„Harcos, küzdelmes mérkőzésen lett döntetlen, inkább nekünk állt, sose vezettek, de ma is sok tanulsággal gazdagodtunk - idézte a honlap Kemény Dénest. - Alapvetően az az edzőtábor célja, hogy erősen dolgozzunk és hogy megtörjük a margitszigeti felkészülés monotóniáját. Tudomásul vettük ezeket a meccseket, szerintem hasznosak, függetlenül az eredménytől. Tegnap, a meccs után még volt egy kétórás edzés, ma délelőtt szintén két óra, s délután a meccs. A célunk nem ezeknek a mérkőzéseknek a megnyerése, de természetesen a meccs alatt komolyan vesszük, amit csinálunk.”

Magyarország-Horvátország 10-10 (1-1, 2-1, 4-5, 3-3)
A magyar góldobók: Varga D. 5, Madaras 3, Hárai, Varga T. 1-1
A csapat vasárnap a házigazda amerikaiaktól 12-9-re kikapott. Közép-európai idő szerint pénteken hajnali négy órakor ismét a vendéglátók ellen száll vízbe.