Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
16 °C
28 °C

Az FTC harmadszor is négy góllal veszített

2012.09.15. 15:17

Harmadik mérkőzésén is négy góllal kapott ki a Ferencváros a bajnoki felkészülést szolgáló debreceni hatcsapatos nemzetközi férfi vízilabdatornán. A zöld-fehérek a szombati program nyitómeccsén a szerbek élcsapatával, a belgrádi Partizannal szemben maradtak alul 10-6-ra.

A 2011/12-es hazai idényben hetedik Fradit, amely jelentősen átalakult, s megfiatalított kerettel készül az októberben elrajtoló ob I-es szezonra, a Szolnok a pénteki első játéknapon 10-6-ra, az Eger pedig 8-4-re verte.

A második nap délelőtti programjában a Debrecen ellen vízbe szálló, bajnoki címvédő Vasas gond nélkül elbánt a honi élvonalban legutóbb ötödikként végző házigazdákkal, így megőrizte veretlenségét.

A Szolnok-Eger összecsapáson a nyitónapot szintén veretlenül záró, az ob I-ben hatodik Tisza-partiak jobbnak bizonyultak az elmúlt bajnoki szezon ezüstérmesénél.

Partizan Beograd (szerb) - FTC 10-6

TEVA-Vasas - Debreceni VSE 12-8

Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP - ZF-Eger 10-6

EVA-Vasas - FTC 9-5
Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP - Debreceni VSE 8-6
ZF-Eger - Partizan Beograd 14-11

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek