Gyöngyi
6 °C
16 °C
Index - In English In English Eng

Gyöngyösi Andrást elküldte a Debrecen

2013.02.07. 10:03

Felmentették posztjáról a Debreceni VSE vízilabdacsapatának edzőjét, Gyöngyösi Andrást - tudatta a klub sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel. Oláh Andrea tájékoztatása szerint a szerdán a szerb Radnicski Kragujevac elleni Eurokupa-elődöntőben alulmaradt együttes irányítását megbízott edző veszi át. Részleteket a klub későbbre ígért. A Debreceni VSE történetének első kontinentális kupaszereplésén jutott el a második számú sportági sorozat legjobb négy gárdája közé, a hazai bajnokságban pedig a 14 csapatos élvonalban jelenleg az ötödik helyen áll.

"Az utóbbi időszakban súlyos nézeteltérés alakult ki az egyesület elnöksége és Gyöngyösi András vezetőedző között a rendelkezésre álló erőforrások beosztásáról" - áll a dokumentumban. A klub jelezte: a vezetőedző nem fogadta el az egyesület finanszírozási feltételeit, a személyes javadalmazásának megállapításában is rugalmatlan volt.

"A nézetkülönbségek nem csupán az irodákban okoztak feszültséget, hanem a medence partján is, ezért a DVSE elnöksége felfüggesztette a vezetőedző megbízatását. A pólóklub szakmai munkájáért ideiglenesen Varga Tamás, a DVSE elnöke felel." - olvasható a közleményben.