Sámuel, Hajna
18 °C
32 °C

Nem súlyos az egri pólócenter sérülése

2013.04.21. 09:26 Módosítva: 2013-04-21 09:28:16

Kiengedték a kórházból az egri vízilabdacsapat válogatott centerét, aki szombaton sérült meg a BVSC-Zugló elleni mérkőzésen . Mezei Tamás sérülése nem súlyos.

A pólóst a negyeddöntő első mérkőzésének végén a vendégek kapusa rúgta meg úgy, hogy Mezeit csak nehezen tudták kiemelni a medencéből. Nem tudta mozgatni a lábát, erős fájdalmai voltak, percekig mozdulatlanul feküdt a parton, ahol azonnal infúziót kapott, majd a mentők gerincsérülés gyanújával vákuumágyon az egri kórházba vitték.

Dr. Halmos Péter csapatorvos az egri Markhot Ferenc Kórházból már azzal a hírrel szolgált, hogy nincs nagy baj. Sem a gerincröntgen, sem az ultrahangvizsgálatok nem mutattak ki elváltozást.

„Valószínű, hogy a rúgás egy ideget találhatott el, de az erős izomzata megvédte a komolyabb bajtól. Az pedig már kifejezetten biztató és örömteli, hogy megszűntek a panaszai, és gyógyszerrel történő ellátása után haza is engedték" - olvasható az egrivizilabda.hu beszámolójában.

A férfi vízilabda-bajnokság alapszakaszában második Eger 16-5-re legyőzte a hetedik BVSC-t a rájátszás nyitómérkőzésén. A második meccset szerdán játsszák a Szőnyi úton.