Szervác, Imola
12 °C
18 °C

Megvan Benedek kerete a Világligadöntőre

2013.06.05. 23:59

A szerda esti kétkapus edzés után kihirdette a Világliga jövő heti, cseljabinszki szuperdöntőjére utazó keretének névsorát Benedek Tibor, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.

"Volt egy alapvető elképzelésem, amelyet a klubokban, válogatottban nyújtott év közbeni teljesítmények alapján alakítottam ki, nem hagyatkozhattam kizárólag a mostani három-négy edzésre" - idézte a szövetség honlapja a szakvezetőt, aki még hozzátette: szó sincs arról, hogy a többiek hátrányból indulnának a vb-csapat helyeiért.

"Elmondtam a játékosoknak is, ez csak egy állomás, ez továbbra is egységes tizennyolcas keret, amiből a kihirdetett tizenhárom utazik, ám ez nem veheti el senkinek a kedvét. Nagyon hosszú ez a nyár, szó sem lehet róla, hogy már a második héten eldöntsük, kikből áll másfél hónap múlva a világbajnoki csapat."

Az utazók:
kapusok: Nagy Viktor, Decker Attila
mezőnyjátékosok: Decker Ádám, Gór-Nagy Miklós, Vámos Márton, Madaras Norbert, Hosnyánszky Norber, Varga Dénes, Varga Dániel, Hárai Balázs, Bedő Krisztián, Szivós Márton, Bátori Bence