Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vízilabda BL: alázták a magyar bajnokot, feltörölték a padlót az Egerrel Athénban

2014.03.15. 18:10

Hetedik főcsoportos mérkőzésén hatodik vereségét szenvedte el az Eger a Bajnokok Ligájában, a férfi vízilabdacsapata a görög Olympiakosz otthonában kapott ki nyolc góllal, írja az MTI.

Az athéni meccs előtt a pireuszi csapat volt az egyetlen, amely ellen nyerni tudott az Eger az itthon játszott meccsen (12-11), de a görögök alaposan visszavágtak, az egri klub honlapja szerint „az Olympiakosz otthonában tovább folytatódott a ZF-Eger nemzetközi mélyrepülése".

A mérkőzés görög góllal kezdődött, amire a háromszoros olimpiai aranyérmes csapatkapitány, Biros Péter hamar válaszolt, a folytatásban azonban egyre nagyobb hátrányba került a magyar bajnok.

A második negyedben már 6-1-re vezetett az Olympiakosz, amikor Kovács Gábor szépített, de gyakorlatilag csak a különbsége mértéke volt kérdéses. Előbb 7-2-re, majd 10-3-ra húztak el a görögök, akik végül 13-5-re győztek.

Az Eger nyolcadik főtáblás csoportmeccsét március 26-án vívja, akkor a horvát Jug Dubrovnikot fogadja.

Bajnokok Ligája, főtábla, 7. játéknap, A csoport:
Olympiakosz (görög) - ZF-Eger 13-5 (4-1, 3-1, 3-1, 3-2)
a magyar csapat góldobói: Biros, Kovács G., Lőrincz B., Varga II. Zs., Bátori