800 milliót költöttek a Hajós Sportuszodára

2014.07.08. 13:49

Befejeződött a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda korszerűsítése, 800 millió forintból  tökéletes körülmények várják a hétfőn kezdődő budapesti vízilabda Európa-bajnokságra érkező csapatokat és szurkolókat - tudatta kedden a munkálatokat végző Nemzeti Sportközpontok az MTI-vel.

Az elmúlt hónapokban az NSK a létesítmény több részét felújította, korszerűsítette: új lelátó várja a szurkolókat, megtörtént a medencék fugázása, kifestették az öltözőket, sikerült rendbe tenni a főépület mindkét szintjén a napozóteraszokat, tökéletesítették a világítást és a hangosítást, a kamerarendszert kicserélték. Kívülről is megszépült az épület, eltávolították ugyanis az uszodát elcsúfító graffitiket.

A július 27-ig tartó Európa-bajnokság hétfőn rajtol, a magyar válogatottak közül a férficsapat mutatkozik be előbb, 20.30 órától a spanyolokkal száll vízbe.

A kontinensviadal ideje alatt a Hajós-Széchy Uszoda medencéit a nagyközönség nem használhatja, és a Császár-Komjádi Uszoda is a szokásostól eltérő nyitva tartással üzemel.