A világ legjobbja a rossz himnusznál is elegánsan feltalálja magát

2014.08.20. 13:47

A héten Kazahsztánban rendezik a férfi vízilabdázók Világkupáját. A tavaly világbajnok Magyarország az olimpiai bajnok horvátokkal játszott az első meccsen, és már a bemutatás örökre emlékezetes maradt.

Az operatőr ugyanis a horvát himnusznál a magyar válogatottat kezdte közelről mutatni.

A világ legjobbjának választott Varga Dénes gyorsan észlelte, hogy az operatőr felcserélte a szerepeket, és elegánsan, a vízben megcsodált kreativitásával adta a tudtára, hogy a rossz válogatott filmezi, és a jó pedig a másik oldalon áll.

Dumi a horvát himnusz alatt

Ahogy az operatőr rájött, gyorsan tolatott, pár másodperc múlva már a horvát arcok közelében volt a kamera és helyreállt a rend.

A meccset a magyarok nyerték 9-5-re, majd szerdán a hatgólos győzelmet aratott a házigazda kazahok ellen az Almatiban zajló világkupán. Benedek Tibor világbajnoki címvédő csapatának vezéregyénisége Varga Dénes volt, aki ötször volt eredményes.

Eredmény:

B csoport, 2. forduló:

Magyarország-Kazahsztán 15-9 (3-2, 4-2, 4-2, 4-3)

-----------------------------------------------

a magyar gólszerzők: Varga Dénes 5, Madaras, Hárai 3-3, Hosnyánszky 2, Angyal, Erdélyi 1-1

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek