Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kifakadt az egri pólósok vezetőedzője

2014.12.20. 11:02

Hiába nyert az Eger pénteken 15-6-ra a Szeged ellen az utolsó bajnoki fordulójában, a hazaiak vezetőedzője, Dabrowski Norbert nem volt maradéktalanul elégedett, igaz, nem a kilencgólos győzelem nyomasztotta.

Ha én a hatéves kislányomat kiengedem jogosítvány nélkül egy 300 lóerős Mustanggal az utcára és megöl tíz embert, azért én vagyok a felelős. De egyszerűen nem vagyok hajlandó tovább tűrni, ami a Magyar Vízilabda Szövetségben folyik. És ez sokba fog kerülni nekem, de most már ez elég. Nekem vállalnom kell a következményt azért, ha 12:4-re kikapunk a Reccótól, mert én vagyok érte a felelős. De ez számomra, ami itt történik hétről hétre, ez elfogadhatatlan. Ugyanazt az alázatot várom el mindenkitől, mint amit a saját játékosaimtól és saját magamtól. Eddig bírtam, hogy fegyelmezett legyek. Köszönöm szépen!

mondta a DigiSportnak arra a kérdésre, hogy miből adódik a feszültség a csapaton belül.

A pénteki siker előtt két nappal az Eger igen komoly vereséget szenvedett a vízilabda Bajnokok Ligájában a legjobb 12 között a Pro Reccótól, amely 12-4-re tudott nyerni Egerben, így a magyar csapat két mérkőzés után egy döntetlennel és egy vereséggel áll.

Dabrowki később elnézést kért és pontosította a nyilatkozatát a Waterpolo.hu-nak: "Természetesen elnézést kérek a Magyar Vízilabda Szövetség munkatársaitól, elnökétől a pontatlanságom miatt, nem az általános működéssel van problémám. Hogy konkrét legyek: az egyik alegységgel, a játékvezetői bizottsággal, a bíróküldéssel van gondom. A rendszert hibásnak tartom. Mint a nyilatkozatom után megtudtam, a valós problémán már dolgoznak az illetékesek, ahogy mondani szokták, úton van a megoldás. Más kérdés, jó ideje csak beszélünk a problémákról, bízom benne, most változik is valami. Ha ehhez az hozzásegíti a magyar vízilabdát, hogy én kifakadtam, akkor jó – persze, hangsúlyozom még egyszer, másként, konkrétabban kellett volna. A felelősséget természetesen vállalom."