Erik, Alexandra
EUR 386,10 Ft
USD 366,60 Ft
11 °C
23 °C

A piszkos kis trükk visszaütött, ezzel nyert a Szolnok

2015.03.26. 14:28

A Szolnoki Dózsa egy buta hibának köszönhetően, az utolsó pillanatban győzte le a Jug Dubrovnikot a vízilabda Bajnokok Ligájában.

A Szolnok jól kezdte a mérkőzést, az első negyedet 3-0-ra nyerte, előnyéből még az utolsó negyedre is megőrzött egy gólt, de a Dubrovnik jól hajrázott. Úgy tűnt, 3-1-re nyeri a negyedik negyedet és ezzel 7-7-es döntetlen ér el.

Utolsó pillanatban jött az ötméteres

A Szolnok utolsó támadásánál azonban óriásit hibázott egyik játékosuk. Öt másodperc volt hátra, amikor Ante Viskovic eldobta a labdát, hogy késleltesse a szolnokiak szabaddobását. A korábbi szabályok szerint ezért csak kiállítás járt, de egy nem régen hozott rendelkezés már azt írja elő, hogy a meccs utolsó percében ötméterest is kell ítélni. 

Viskovic valószínűleg nem volt tisztában ezzel a szabállyal, és ezért dobta el a labdát. Az ötméterest Milan Alekszics vállalta el, és be is vágta. A Szolnok ezzel 8-7-re nyert, és már biztos, hogy ott lesz a Bajnokok Ligája hatcsapatos döntőjében. Ha csoportelsőként végez, akkor egyből elődöntős lehet.

A videót a Sport Tv-től kaptuk.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét