Végleges az Eger vízilabdacsapatának kerete

2016.06.07. 19:04

Kovács Gergő érkezésével véglegessé vált a bajnoki ezüstérmes, Magyar Kupa-győztes Eger vízilabdacsapatának kerete a következő szezonra.

A magyar szövetség honlapjának keddi beszámolója szerint a Honvédból igazolt játékos mellett a Bajnokok Ligájában hatodikként zárt együtteshez szerződik a világbajnok Decker Ádám az OSC-től, valamint az ifjúsági csapatból Biros Barnabás, Szalai Gábor és a kapus Csiszár Boldizsár.

Az Egert elhagyók közül a világbajnok Szivós Márton a Honvédba, Zalánki Gergő az OSC-be távozik, Csoma Kristóf Miskolcra szerződik, míg a háromszoros olimpiai bajnok Biros Péter befejezte aktív pályafutását, s a női csapat edzőjeként dolgozik tovább.

Bárány Attila, a klub elnöke elmondta, Dabrowski Norbert vezetőedző csapatának minden fronton a döntőbe jutás a cél, azaz a magyar bajnokságban, a Magyar Kupában és a Bajnokok Ligájában is.

Az Eger felnőtt kerete

  • kapusok: Branislav Mitrovic, Csiszár Boldizsár
  • mezőnyjátékosok: Angyal Dániel, Bedő Krisztián, Biros Barnabás, Uros Cuckovic, Milos Csuk, Decker Ádám, Erdélyi Balázs, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kovács Gergő, Lőrincz Bálint, Szalai Gábor, Boris Vapenski