Judit
2 °C
7 °C

Gyermeket vár, kihagyja a vb-t a pólóválogatott egyik kulcsembere

2017.07.03. 18:18

A budapesti vizes világbajnokságnak női vízilabda-válogatottunk balszélső nélkül vág neki. Az alapembernek számító Kisteleki Hanna azért került ki a keretből, mert gyermeket vár, írja a Waterpolo.hu.

Kisteleki tavaly házasodott össze a válogatott kapusedzőjével, Áts Bertalannal. A pólós azt nyilatkozta, hogy sokat gondolt a hazai vb-re, de végül erősebb volt benne a családalapítás vágya. „Hatalmas öröm, hogy így alakult az életem, maximálisan az anyaságra koncentrálok. A negyedik hónapban, a tizenhatodik hétnél tartunk, decemberre várjunk a gyermekünket. A következő nagy izgalom, hogy fiú lesz vagy lány, ha minden igaz, ez ennek a hétnek a végére ez is kiderül."

Bíró Attila szövetségi kapitány azt mondta, hogy nagyon hiányzik a csapatból az Európa-bajnoki formában lévő játékos, de a teljes stáb tud osztozni örömében.

Kisteleki jó szezont futott, az UVSE-vel megnyerte a magyar bajnokságot és a kupát is, majd a LEN-kupát is megszerezte. Úgy tervezi, hogy 2018 szeptemberében már újra játszik a bajnokságban.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?