Gyermeket vár, kihagyja a vb-t a pólóválogatott egyik kulcsembere

2017.07.03. 18:18

A budapesti vizes világbajnokságnak női vízilabda-válogatottunk balszélső nélkül vág neki. Az alapembernek számító Kisteleki Hanna azért került ki a keretből, mert gyermeket vár, írja a Waterpolo.hu.

Kisteleki tavaly házasodott össze a válogatott kapusedzőjével, Áts Bertalannal. A pólós azt nyilatkozta, hogy sokat gondolt a hazai vb-re, de végül erősebb volt benne a családalapítás vágya. „Hatalmas öröm, hogy így alakult az életem, maximálisan az anyaságra koncentrálok. A negyedik hónapban, a tizenhatodik hétnél tartunk, decemberre várjunk a gyermekünket. A következő nagy izgalom, hogy fiú lesz vagy lány, ha minden igaz, ez ennek a hétnek a végére ez is kiderül."

Bíró Attila szövetségi kapitány azt mondta, hogy nagyon hiányzik a csapatból az Európa-bajnoki formában lévő játékos, de a teljes stáb tud osztozni örömében.

Kisteleki jó szezont futott, az UVSE-vel megnyerte a magyar bajnokságot és a kupát is, majd a LEN-kupát is megszerezte. Úgy tervezi, hogy 2018 szeptemberében már újra játszik a bajnokságban.