Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Märcz Tamás: A játékosok álljanak a sarkukra

2018.07.21. 12:54 Módosítva: 2018-07-21 13:04:34

Märcz Tamás továbbra is bízik hullámvölgyben lévő magyar férfi vízilabda-válogatottban, ami vasárnap a hollandokkal játszik a nyolc közé kerülésért a Barcelonában zajló Európa-bajnokságon. A magyar együttes szerdán csúnyán kikapott az olaszoktól a csoportrangadón.

Mindenkinek a pályafutásában vannak hasonló helyzeteket, csak az a kérdés, hogy milyen gyorsan tud kijönni egy jónak mondott csapat egy ilyen krízishelyzetből. Olaszországban ez volt az egyik, amit megtanultam, a profi játékosok gyorsan le tudják zárni a dolgokat. Mi egyelőre az olasz mérkőzés után nem tudtuk átfordítani a helyzetet.

– nyilatkozta a szövetségi kapitány.

A magyar csapat 12-5-re kapott ki az olaszoktól a csoportrangadón, majd pénteken mindössze 4-4-s döntetlenre volt képes a németek ellen, de így a második helyen ment tovább.  A következő ellenfél Hollandia lesz, vasárnap 17.00-kor lesz a találkozó.

Märcz szerint Hollandia erősebb a németnél, de csakis a magyar válogatotton múlik az összecsapás végkimenetele: és ha jól játszik, több góllal legyőzi a holland csapatot.

Azt akarom, hogy reakciók szülessenek, profi hozzáállás és akkor talán már most azt a csapatot láthatjuk, amely nemrég döntőt játszott a világligában. Azt várom a fiúktól, mint kiválasztott válogatott játékosoktól, hogy álljanak a sarkukra és igenis oldják meg, hogy a kapufákról befelé pattanjon a labda, mert igenis ők be tudják lőni a helyzeteket.

(Via MTI)