Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Személyiségi jogi pert indítanak az erőszakkal vádolt pólósok

2018.09.18. 21:24

Személyiségi jogi pert indít a 11 éves lány elleni erőszakkal vádolt két korábbi vízilabdázó, amiért nyilvánosságra került a nevük, árulta el a két korábbi sportoló ügyvédje, Gatter László és Hegedűs László az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

A jogi képviselők szerint csak ártott az ügynek, hogy a vádló és a vádlottak azonosítására is alkalmas információk kerültek nyilvánosságra, de a közvélemény dolgát sem segítették a helyes következtetés levonásában, ezért személyiségi jogi pert indítanak majd az ellen, aki úgy tálalta az ügyet, hogy az alapján védenceik – K. Zoltán és P. Zsolt – beazonosíthatóvá váltak.

Az ügyvédek megerősítették, hogy védenceik ártatlanok, elmondták, hogy erre bizonyítékaik is vannak, ahogy azt is sejtik, kinek állt érdekében gyanúba keverni a két korábbi sportolót.

(A sportolók neveit adatvédelmi okokból nem közöljük.)